Over ons

Puur vakmanschap

Bouw- en aannemingsbedrijf Griekspoor staat voor puur vakmanschap. Met ruim 20 jaar ervaring in het (ver)bouwen, renoveren, afwerken en onderhouden van woningen en bedrijfspanden. Van kleine tot grote projecten. Onze specialisatie: het verzorgen van complete verbouwingen van a tot z.

Exclusief, hoogwaardig maatwerk

Met onze ruime ervaring en vakkennis realiseren wij uw specifieke wensen en eisen. Wij doen dit met veel aandacht voor hoge kwaliteit, perfectie en natuurlijk met oog voor details. Op deze manier garanderen wij exclusief, hoogwaardig maatwerk.

Wij leveren altijd naar volle tevredenheid van onze klanten op. En natuurlijk van onszelf. De lat leggen wij namelijk altijd hoog. Vanzelfsprekend staat het leveren van hoge kwaliteit, perfectie en betrouwbaarheid hoog in ons vaandel.

Van ontwerp tot realisatie

Wij denken als bouw- en aannemingsbedrijf graag met u mee. Samen bespreken wij uw wensen en ideeën. Van ontwerp tot realisatie. Uiteraard verlenen wij u daarbij een reëel en eerlijk advies. Tevens stemmen we het projectplan en de bouwplanning in goed overleg met u af.