Nieuwbouw

Een perceel gekocht voor het bouwen van uw droomhuis of het realiseren van een nieuw kantoor of bedrijfspand? Stelt u hoge eisen aan kwaliteit en vakmanschap? Bij Bouw- en aannemingsbedrijf Griekspoor bent u aan het juiste adres voor reëel en eerlijk advies, persoonlijke begeleiding,  goed ontwerp, excellente uitvoering en nauwkeurige oplevering.

(Luxe) Woningbouw

Het bouwen van een (luxe) woning vraagt om een persoonlijke, nauwkeurige aanpak. Zowel voor als tijdens de bouwperiode besteden wij veel aandacht aan begeleiding en overleg. Samen creëren wij uw droomhuis; met ons vakmanschap en volgens uw specifieke wensen en eisen.

Indien gewenst, verzorgen wij ook een deel van de inrichting van de woning, zoals een exclusieve keuken, luxe badkamer en inloopkasten. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden die Bouw- en aannemingsbedrijf Griekspoor u biedt voor de totaalbouw van uw luxe woning.

Utiliteitsbouw

Wij helpen u graag bij het realiseren van uw nieuwe bedrijfspand of kantoorgebouw dat volledig aan uw specifieke eisen en behoeften voldoet. Van idee tot realisatie. Samen creëren wij de beste oplossingen voor uw organisatie.

Naast de bouw van het pand, nemen wij naar wens ook de afwerking en (een deel van) de inrichting uit handen, zoals een maatwerk keuken, de toiletruimtes, vergadertafels en boekenkasten op maat.

Kiest u voor puur vakmanschap? Neem contact met ons op, dan kijken we samen naar het idee en bespreken we wat Bouw- en aannemingsbedrijf Griekspoor voor u kan betekenen.